Hoppa till innehåll
Hem » Om oss

Om oss

Vi installerar med egen personal Värmepumpar, luftkonditionering / aircondition samt luftrening / luftrenare från Mitsubishi Electric, Daikin, Panasonic & Sverigepumpen för att nämna några. ENERGILOGIK AB utför kostnadsfritt hembesök i hela Storstockholm. Med vårat kontaktnät kan vi även hjälpa till med installationer över nästan hela Sverige.

Energilogik sätter kunden främst och har högsta kvalitè som vårt största sigill. Vi har varit verksamma sen 2003 i branchen och ENERGILOGIK har bedrivit verksamhet sedan början av 2008 först som Handelsbolag och numera som privatägt Aktiebolag.

Med mångårig erfarenhet skräddarsyr vi helhetslösningar med de ledande leverantörerna inom branchen. Vi tycker det är roligt med kunder som är ute efter speciallösningar och det där lilla  extra. Vi satsar extra mycket på installationen efter just era behov.

Vi gör alla typer av installationer av värmepumpar i Stockholm

All monteringspersonal ”inhouse” eller inhyrd vid behov är certifierad enligt gällande EU-Norm samt arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling av våra anställda samt samarbetspartners.